HTML

Lidl

Lidl épül az utcánkban, és nem szeretjük ;-( Alapvetően sem, de azért meg pláne nem, hogy kivág emiatt 68 fát! Így eddig erdős területre nézett az ablakunk most pedig egy Lidlre fog, és ráadásul folyamatos lesz az autó forgalom is.

Címkék

Link

Utolsó kommentek

Friss topikok

Linkblog

stat

2006.11.24. 11:25 Lidl blogger

1463 látogató a Lidl.blog.hu második napján!

1463 látogató volt kíváncsi a blogra a tegnapi napon!
Azt gondolom, hogy ez igen magas szám!

Többen hiányolták a fotókat. Egyenlőre még csak azok a fotók vannak, amelyek az "Ilyen volt" kategóriát jelentik. A terepre eddig közműveket vezettek be, a fákat (68 fát!) még nem vágták ki, és nem kezdték meg az építkezést. Amint megkezdik, egyből jelentkezem fotókkal. Addig is nemsokára felteszem természetesen az eredeti állapotokat mutató fotókat.

Ha ilyen sokan látogatják az oldalt, akkor arra gondoltam, hogy a fotó beszámolók mellett összegyűjtöm, hogy aktuálisan éppen milyen botrányok vannak a Lidl-el kapcsolatosan.

2 komment

Címkék: lidl lidli a blogról


A bejegyzés trackback címe:

https://lidl.blog.hu/api/trackback/id/tr818719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milon 2006.11.24. 11:43:19

az ugye megvan, hogy csak az indexes link miatt voltak itt ennyien?

Lidl blogger · http://lidl.blog.hu 2006.11.24. 12:55:33

Milon: Igen, természetesen világos, hogy a Homárnak köszönhetem az intenzív kezdést.
süti beállítások módosítása